Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Punt Lila, per una Festa Major sense agressions sexistes o LGBTIfòbiques
Punt Lila
El Punt Lila, situat en la plaça de la Sardana, és un espai d'informació i sensibilització envers qualsevol mena de violència sexual als espais públics en contextos festius i d'oci, com la Festa Major. Està format per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, amb entitats de joves i dones de Badia del Vallès.

El Punt Lila facilita assessorament i acompanyament a qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió sexista o LGTBIfòbica, com assetjament, humiliacions, insults, etcètera. Al punt trobaràs persones prèviament formades per dur a terme aquesta tasca.

El Punt Lila estarà obert divendres, de 19 a 3 hores; dissabte, de 17 a 3 hores i diumenge, de 17 a 23 hores. Les persones de l’espai actuaran amb total confidencialitat, imparcialitat i sense cap mena de discriminació.

Informacions del Punt Lila

També han creat un perfil d’Instagram, @puntlilabadiadelvalles, que pots seguir per mantenir-te al dia de les seves activitats i per interactuar.

Per gaudir d’unes festes igualitàries és necessari el respecte a les dones i a la diversitat afectiva sexual. Tothom ha de poder expressar-se lliurement i amb seguretat en un entorn festiu. Gaudeix de la festa respectant la resta de les persones.

Publicat el 14.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^