Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei de Pediatria del CAP Badia creix un 20% a partir d'agost
CAP Badia del Vallès.
A partir del 19 d'agost, començarà a treballar al CAP de Badia una nova pediatra que incrementarà el servei de pediatres en un 20%. Amb aquest reforç definitiu del servei es dona resposta amb una històrica reivindicació de l'Ajuntament, tal com ha confirmat el Departament de Salut en una reunió amb l'Ajuntament que es va celebrar ahir. També a partir del 19 d'agost se solucionaran les incidències en el servei derivades d'una baixa que no s'havia cobert i de les vacances d'estiu dels professionals.

El Servei de Pediatria del CAP de Badia, passarà, el 19 d'agost, de disposar de la dedicació de 2,5 pediatres a 3 pediatres que, juntament amb les 3 infermeres, conformaran una unitat de 6 professionals a Badia. Aquest increment del servei de pediatres, en un 20%, era una reivindicació que l'Ajuntament plantejava des de fa anys i que el departament de Salut va confirmar ahir en una reunió de treball que va tenir lloc al CAP entre el tinent d'alcaldessa cinquè, Iván Sanz; la regidora de Salut, Maria José Granados; la directora del CAP, Núria Puchol, i la sotsdirectora del servei.

Les persones participants a la reunió de treball al CAP Badia.

Amb aquesta nova contractació no només es contraresta l'afectació que s'havia produït arran una baixa per mobilitat que no s'havia cobert fins ara sinó que s'incrementa el servei d'especialistes en Pediatria en un 20%.

Aquest augment s'ha produït perquè, arran les peticions de l'Ajuntament i de la direcció del CAP de Badia, el Departament de Salut ha tingut en consideració un indicador psicosocial a Badia a l'hora de calcular les necessitats de dotació de la població.

Badia del Vallès disposa d'una persona professional de Pediatria per cada 800 usuaris, una ràtio molt més positiva que en altres poblacions del voltant, que tenen ràtios que se situen per sobre dels 1.000 usuaris per professional.  

Publicat el 17.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^