Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participa en l'estudi sobre els espais de convivència de Badia
Parc de Joan Oliver
La Universitat Autònoma i l´Àrea Metropolitana de Barcelona estan duent a terme un estudi sobre els espais dels barris on fem les nostres activitats quotidianes i Badia ha estat seleccionada per a la realització d'aquest estudi.

L'objectiu és conèixer quins espais del barri s'utilitzen i per a quines activitats, i també saber l'opinió dels veïns i les veïnes sobre quins són els millors i pitjors llocs per a jugar, fer esport, passejar i relacionar-se.

Per aquest motiu s'ha preparat un qüestionari que es pot respondre en línia (a sota pots trobar l'enllaç) o que també es podrà respondre de forma presencial amb l'ajuda de les persones encarregades de l'estudi, en les dates i hores que es publicaran pròximament. Els resultats de l'estudi contribuiran a la recomanació de propostes d'intervenció per a millorar els espais de la ciutat.

Per fer el treball de camp, els tècnics estan també contactant diversos col·lectius de Badia per conèixer les seves percepcions.

Pots participar individualment en l'estudi sobre els espais de convivència i el seu ús a Badia del Vallès clicant en aquestes adreces

Català: Espais de convivència i el seu ús
Castellà: Espacios de convivencia y su uso

Està previst que aquest estudi finalitzi abans que acabi l'any. Anima't a participar i digues la teva! L'enquesta només et prendrà cinc minuts i col·laboraràs en millorar els espais de convivència de Badia!


Publicat el 30.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^