Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les Jornades Associatives i Culturals omplen Badia d'activitat
Un moment de l'actuació del grup Skizodrama, a les Jornades Associatives i Culturals.
La XXXVIII edició de les Jornades Associatives i Culturals de Badia del Vallès han omplert Badia des del divendres i durant tot el cap de setmana. Els nombrosos assistents han pogut conèixer les propostes de les diverses associacions i assistir a un bon nombre d'actuacions.

Divendres va tenir lloc una taula rodona de Xarxa Empresa al Centre Cívic. Al vespre, al Centre Antonio Machado, es va oferir el concert Opera Collage, a càrrec de Joan Martínez Colás i Laia Camps, i, després, el concert de Conchi Carmona, per a l'associació ASPADIME.

Dissabte els actes van tenir lloc al Parc de Joan Oliver, on es va instal·lar la mostra d'entitats. Per als més menuts hi havia inflables infantils, a càrrec de l'Associació de Veïns; el Club de Fotografia oferia un plató fotogràfic; l'Associació Cultural TAO va oferir una exhibició de Taitxí, i una xocolatada, amb la col·laboració de l'Associació del Voluntariat Social. + Q Esport van oferir una actuació a favor de l'Associació contra el Càncer; la Coral Infantil L'Espiga va fer un concert a l'església, i, a les 13 hores, Víctor Rubilar va oferir un espectacle únic d'equilibrisme i de control de la pilota de futbol, ple d'humor, que va fer riure a grans i petits. Els actes del matí van finalitzar amb una botifarrada popular.

La tarda de dissabte es va celebrar al Centre Antonio Machado. La Coral Rondalla de la Casa Regional Castilla-La Mancha va oferir tot tipus de cançons popular. A continuació, Flor de Azahar, Amigas de la Cultura i l'Associació Can Sanfeliu van oferir exhibició de balls. La nit es va tancar amb el Bingo de l'Hermandad Rociera.

El dinar de germanor de la FEC va tenir lloc diumenge, al Centre Antonio Machado. Finalitzat el dinar, el grup Skizodrama va oferir l'obra Típico Tópico, que fa palesos els estereotips que tothom apliquem en el nostre dia a dia. A continuació, l'Associació Coral Ginesta va oferir el concert coral Música Poesia Amor, i les jornades es van cloure amb una cantada d'havaneres, per part del grup Nus Mariner, concert que va ser regat amb rom cremat,

Tot i que les jornades van finalitzar ahir diumenge, recordem que, fins divendres, 11 d'octubre, la Biblioteca Vicente Aleixandre acull l'exposició itinerant Connecta't al voluntariat.

Publicat el 07.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^