Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet exigeixen la construcció de l'Hospital Ernest Lluch
Badia, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet exigeixen la construcció de l´Hospital Ernest Lluch
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor; l'alcalde de Barberà, Xavier Garcés; l'alcalde de Cerdanyola, Carles Cordón; l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos i l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, han exigit aquest matí la construcció de l'Hospital Ernest Lluch, que estava previst edificar als terrenys de l'antiga Redosa, entre Cerdanyola, Ripollet i Montcada. També han demanat que la consellera de Salut, Alba Vergès, atengui les continuades peticions de reunió per tractar aquest tema.

En el cas de Badia, la construcció d'aquest hospital beneficiaria la ciutat perquè el seu funcionament descongestionaria l'Hospital del Parc Taulí, un fet que redundaria en un servei de millor qualitat per a les persones de Badia. L'alcaldessa Eva Menor ha destacat que aquesta demanda té un “caràcter territorial”, ja que beneficiaria, de manera directa o indirecta, tots els municipis de l'entorn.

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha transmès la seva indignació perquè “una consellera no tingui temps de seure amb cinc alcaldes i alcaldesses que representen prop de 200.000 habitants”. Campos ha explicat que han demanat quatre trobades en poc més d'un any i la consellera els ha remès “a la gerència i al CatSalut”.

Tot i haver-se posat la primera pedra de l'equipament, la Generalitat va paralitzar les obres el 2011, per la crisi econòmica. La construcció de l'Hospital Ernest Lluch tenia com a objectiu descarregar de volum de servei l'Hospital del Parc Taulí, que és el centre de referència de les cinc poblacions i uns dels equipaments sanitaris més congestionats d'Europa.

Publicat el 25.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^