Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si tens un comerç a Badia, participa en el 51è concurs d'aparadors i en el primer concurs per a la millor campanya nadalenca
Participa en el 51è concurs d´aparadors i en el primer concurs per a la millor campanya nadalenca
La Cambra de Comerç de Sabadell convoca el 51è concurs d'aparadors i el primer premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, amb el suport de l'Ajuntament de Badia del Vallès, que oferirà premis per al millor aparador de Badia. Els aparadors han de presentar motius relatius a la festivitat nadalenca.

Enguany, i a causa de la COVID-19, els establiments que vulguin concursar als premis als millors aparadors de cada municipi i als millors aparadors de la demarcació de la Cambra, s'han d'inscriure, fins al 4 de desembre, i hauran d'enviar un màxim de dues fotografies per correu electrònic a la Cambra, del 9 al 16 de desembre, fins a les 21 hores. Les fotografies s'hauran d'enviar a promocio@cambradesabadell.org.

Premis als millors aparadors de la demarcació

La Cambra de Comerç oferirà tres premis als millors aparadors de la demarcació: El primer premi serà de 500 euros i diploma; el segon premi, de 200 euros i diploma, i el tercer premi, la realització d'un estudi de mercat per a comerços i serveis, valorat en 300 euros, i diploma.

Premis als millors aparadors de Badia

Per part seva, l'Ajuntament de Badia del Vallès oferirà dos premis als millors aparadors de la nostra ciutat: El primer, valorat en 300 euros, i, el segon, en 200 euros.

Premi a la millor campanya nadalenca en les xarxes socials

Pel que fa al premi a la millor campanya nadalenca en les xarxes socials, els comerços hauran d'enviar una memòria explicativa de la campanya, així com les mètriques dels resultats de la campanya i els enllaços corresponents.

El premi serà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o altre curs equivalent, valorats en 800 euros, i diploma.

Formalització de la inscripció, fins al 4 de desembre

Per formalitzar la inscripció, cal fer-ho fins al 4 de desembre a un dels punts d'inscripció que trobaràs a les bases, on hi ha també la butlleta d'inscripció. En el cas de Badia del Vallès, ho pots fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a l'edifici de l'Ajuntament. També ho pots fer per fax, al 93 746 12 64, i per correu electrònic, a promocio@cambrasabadell.org.

A aquesta convocatòria també col·laboren, a Badia, l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès i el Mercat Municipal.

Pots consultar totes les bases en el document adjunt.

Bases del concurs

Bases del concurs

Fitxer: Bases_Concurs_l_Aparador_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 321.03 kB

Publicat el 24.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^