Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
7a Jornada d'Atenció a la infància, l'adolescència i les seves famílies
7a Jornada d'Atenció a la infància, l'adolescència i les seves famílies
Divendres es va celebrar, a la Biblioteca Vicente Alexandre, la 7a trobada anual impulsada per professionals de la xarxa d'Atenció a la infància i l'adolescència de Badia del Vallès, a la qual van assistir una seixantena de professionals.

La jornada es va emmarcar en la Taula Local d'Infància i Adolescència de Badia del Vallès i va ser organitzada pel grup motor del Projecte de Treball en xarxa del municipi, integrat per professionals dels àmbits educatiu, social i sanitari.

L'objectiu d'aquestes trobades és promoure el coneixement mutu, les bones pràctiques i el treball col·laboratiu entre serveis.

Van presentar la jornada la regidora de Benestar Social, Dependència, Salut i Feminisme, María José Granados, i la cap de Serveis Socials, Dependència i Feminisme, Carol Sánchez.

En aquesta ocasió, el grup motor organitzador, recollint les inquietuds de la xarxa, va convidar a la professora agregada a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona Begoña Román Maestre, experta en ètica, membre de diferents comitès d'ètica de Catalunya i autora de nombroses publicacions, que va presentar la ponència "L'ètica en els serveis d'atenció a la infància i l'adolescència: sobre el poder i els límits".

També se'n van dur a terme grups de reflexió amb professionals de diferents disciplines al voltant dels aspectes ètics de la intervenció.

A la trobada van participar representants del CAP Salut, de la Unitat de Salut Mental, dels diferents serveis educatius, de totes les escoles, instituts i escoles bressol del municipi, d'entitats com Aldees Infantils, Creu Roja, Proinfància, MAIN, Cáritas, de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA), Policia Local, tècniques, el tinent d'alcaldessa de l'Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva de l'Ajuntament, Josep Martínez, i regidors, així com professionals dels serveis socials bàsics de Badia del Vallès i de Barberà.

Publicat el 07.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
^