Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Millora la teva salut, participa en el grup de gimnàstica per a la gent gran!
Gimnàstica per a la gent gran al Complex Esportiu
El servei d'Esports de l'Ajuntament organitza grups de gimnàstica per a la gent gran, al pavelló del Complex Esportiu. S'ofereix gimnàstica activa en grup de dilluns i dimecres, o dimarts i dijous, de 9.45 a 10.30 hores, i gimnàstica passiva, també en grups de dilluns i dimecres, o dimarts i dijous, de 10.30 a 11.20 hores.

En aquesta activitat podràs realitzar exercicis de mobilitat articular i tonificació muscular sense impacte. La pràctica de la gimnàstica comporta grans beneficis, ja que té efectes antiinflamatoris, millora la flexibilitat dels músculs, afavoreix la reducció dels nivells de sucre a la sang, millora la circulació i redueix les varius, entre molt altres beneficis.

Per participar, cal abonar una assegurança anual de 3,55 euros i el preu per trimestre és de 15,27 euros. A la recepció del Complex Esportiu et podran ampliar tota la informació que necessitis.

Publicat el 20.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^