Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Repintat dels passos de vianants de Badia
Repintat dels passos de vianants de Badia
Aquesta setmana s'està realitzant el repintat de 144 passos de vianant de Badia, incloent-hi els de la Carretera del Riu. Es repinten tots els passos de vianants de la ciutat, excepte dos al carrer La Manxa i un, a Av. de la Mediterrània, 14, que ja s'havien repintat recentment. Es preveu que l'actuació es faci durant tota aquesta setmana, excepte dijous al matí, ja que és quan té lloc el mercat ambulant de Badia.
Les marques vials compleixen amb els requisits definits per la normativa respecte a visibilitat diürna, visibilitat nocturna i resistència al lliscament. L'empresa adjudicatària d'aquests treballs és Sabavial. Amb el repintat dels passos de vianants es millorarà la visibilitat i seguretat viària a la nostra població.
Publicat el 07.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^