Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cercle de Dones en la Maduresa, activitat per a dones de més de 45 anys, a l'edifici Antonio Machado
Cercle de Dones en la Maduresa, activitat per a dones de més de 45 anys, a l´edifici Antonio Machado
Si ets dona i tens més de 45 anys, et pot interessar el Cercle de Dones en la Maduresa. És una proposta que possibilita el desenvolupament del protagonisme i de la participació utilitzant intervencions breus enfocades en les necessitats del grup i en el moment generacional de les participants.

El Cercle de Dones és un grup formatiu. A partir del concepte d'aprenentatge mitjançant la transmissió d'informació sobre les autocures en els àmbits físic, emocional, mental i relacional, vol oferir a les participants un espai de reflexió sobre el que els passa, sense ignorar els aspectes clau de la seva quotidianitat.
Aquests cercles de dones es portaran a terme quinzenalment, a una sala de l'edifici Antonio Machado (Av. de la Costa Blava, cantonada amb el carrer de Menorca), des del mes d'abril a juny.

Poden apuntar-se als grups les dones de Badia majors de 45 anys. Places limitades. L'accés als grups és per ordre d'inscripció a la pàgina: https://bit.ly/CercleDonesMaduresaBadia2022. L'activitat és a càrrec de Magranes.

A continuació, adjuntem les properes dades:

Grup de matí (dimecres de 10 a 12 hores):

  • 20 d'abril
  • 27 d'abril
  • 11 de maig
  • 18 de maig
  • 25 de maig
  • 1 de juny
  • 8 de juny

Inscripcions:
Per internet, a https://bit.ly/CercleDonesMaduresaBadia2022
Per WhatsApp, al 635 53 10 36

Cartell de l'activitat

Publicat el 12.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^