Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova oferta d'activitats al Casal de la Gent Gran
Casal de la Gent Gran de Badia del Vallès
Després de la seva recent reobertura, dissabte passat, el Casal de la Gent Gran de Badia programa un munt d'activitats per a aquest trimestre adreçades als àmbits de salut i benestar, cultura i lleure, i a millorar la xarxa social de les persones grans de Badia.

En l'àmbit de salut i benestar i treball del cos, el Casal ofereix un taller de consciència corporal i emocional, dirigit a empoderar i potenciar la seguretat física i emocional de les persones grans mitjançant una dansa energètica i divertida. Aquest taller es fa els dimarts, de 10 a 12 hores. També continuen les passejades. Organitzades per la Fundació Tallers i assequibles per persones de diverses condicions físiques, s'inicien des del Parc de Joan Oliver els últims divendres de cada mes.

En cultura i lleure i treball de la ment, el Casal proposa quatre tallers: Gaudint la creativitat, gaudint de mi (divendres, de 10 a 12 hores), Mindfulness (dimecres, d'11 a 12 hores), memòria (divendres, de 16 a 19 hores) i de ganxet i punt (dimecres, de 10 a 12 hores).

Finalment, en l'àmbit de xarxa social i treball de les relacions, hi ha l'exposició 40 anys del Casal d'Avis de Badia del Vallès, que es pot visitar en l'horari d'obertura del Casal.

Recordem que, al Casal, també s'ofereix ajuda per realitzar tràmits electrònics i consultes telemàtiques, de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Cal reservar hora al telèfon 667 86 09 34 (Yamina).

Gaudeix de les activitats que et proposa el Casal de la Gent Gran. Pots consultar les activitats en els díptics adjunts.

Activitats Casal de Gent Gran - Català

Activitats Casal de Gent Gran - Català

Fitxer: GENT_GRAN_TRIMESTRE___CAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 699.73 kB

Activitats Casal de Gent Gran - Castellà

Activitats Casal de Gent Gran - Castellà

Fitxer: GENT_GRAN_TRIMESTRE___CAST.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 721.53 kB

Publicat el 28.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
^