Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Concert d'homenatge a Gonzalo Colomera el 7 de maig
Concert d´homenatge a Gonzalo Colomera el 7 de maig
Dissabte 7 de maig tindrà lloc el concert d'homenatge al responsable de l'AIGMB i gran impulsor de la música a Badia, Gonzalo Colomera. Aquest concert, inicialment previst per al setembre de l'any passat, es va haver d'ajornar per les condicions meteorològiques.

El concert comptarà amb les actuacions de Black Star, Misery, Angelical Yell i Rippers i es farà al Casal de Joves (c/ Porto, s/n), que obrirà portes a partir de les 17 hores.

Si vas fer la reserva la primera vegada que es va organitzar, la teva entrada continua sent vàlida.

Si no havies fet la reserva, podràs aconseguir la teva entrada a partir de dilluns vinent, 2 de maig, a https://recintes.cat/badiadelvalles. L'enllaç estarà operatiu a les 10 hores del matí.

Recomanem que, quan tinguis l'entrada, passis pel Casal de Joves, a partir de dilluns, 2 de maig, de 17 a 19.30 hores, per bescanviar la teva entrada per la polsera que et permetrà entrar al recinte. D'aquesta manera accediràs més ràpidament el dissabte.

Participa i homenatja el Gonzalo de la millor manera possible! Amb música!

Cartell del concert homenatge

Publicat el 28.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^