Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dijous, 12 de maig, taller de bombolles de sabó gegants, al Parc de Joan Oliver
Dijous, 12 de maig, taller de bombolles de sabó gegants, al Parc de Joan Oliver
El Departament de Drets Socials de la Generalitat, juntament amb el Servei d'Orientació i Atenció a les Famílies (SOAF) de l'Ajuntament de Badia del Vallès, organitza un taller de bombolles de sabó gegants per a les famílies, el dijous de la setmana vinent, 12 de maig, a partir de les 17.30 hores, al Parc de Joan Oliver.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies, establert per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1994, el taller es basa en el lema impulsat pel Departament de Drets Socials, Cultivem família. Pretén animar les famílies a participar en activitats i tornar a relacionar-se entre iguals, alhora que promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar després de la COVID.

Aprofitem aquest taller per sortir al carrer i gaudir de la proposta que està adreçada a la diversitat familiar del nostre territori, a la pluriculturalitat que acull Badia del Vallès i a avis, àvies, mares, pares, i infants.

Fem que tots els infants hi puguin participar sense cap excepció o per motius de diversitat funcional, ja que la importància del joc en l'infant és cabdal per conèixer i aprendre el món que l'envolta, desenvolupar les seves habilitats cognitives, socioemocionals, socialitzar, i jugar en família per afavorir-ne els vincles.

Cartell de l'activitat

Publicat el 06.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^