Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obre l'Oficina d'Atenció Presencial d'Agbar a l'edifici de l'Ajuntament
Obre l´Oficina d´Atenció Presencial d´Agbar a l´edifici de l´Ajuntament
Demà, dimecres 18 de maig obrirà l'Oficina d'Atenció Presencial del servei d'aigües d'Agbar a una sala de l'edifici de l'Ajuntament. Els dies d'atenció seran els dimecres i els dijous de cada setmana en horari de 9 a 13 hores. L'atenció es realitzarà de manera oberta a totes les persones usuàries, prioritzant les que hagin reservat hora prèviament.

L'Oficina d'Atenció Presencial d'Agbar està situada a la planta baixa de l'edifici, al costat de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, i és totalment accessible. Per facilitar la localització, La ubicació estarà senyalitzada.

D'aquesta manera, es torna a oferir atenció presencial per temes de gestió del subministrament d'aigua a la ciutadania de Badia en un punt situat al centre de la població, tal com va acordar l'Ajuntament amb la companyia subministradora.

Pots consultar tots els canals d'atenció d'Agbar en el cartell adjunt.  

Canals d'atenció d'Agbar

Publicat el 17.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^