Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
024, nou telèfon gratuït, anònim i confidencial per prevenir el suïcidi
024, nou telèfon gratuït, anònim i confidencial per prevenir el suïcidi
El 024 és el nou número de telèfon per ajudar les persones que presentin una conducta suïcida, impulsat per Ministeri de Sanitat del Govern espanyol. És un telèfon gratuït, anònim i confidencial, operatiu les 24 hores de cada dia de l'any i el gestiona la Creu Roja, que compta amb un grup de psicòlegs i especialistes.

El servei ofereix suport emocional per a l'atenció, prevenció i diagnòstic de les persones que ho necessitin, així com familiars i persones pròximes.

El personal que atén la trucada analitza el cas i alerta els serveis d'emergència en cas que sigui necessari per evitar el suïcidi. 

La pandèmia ha evidenciat la necessitat d'enfortir les polítiques públiques que fan referència a la salut mental. Durant els moments més greus de la covid-19, els intents de suïcidi en adolescents va augmentar un 27%.

Si et trobes en aquesta situació o tens algun familiar o conegut en risc de cometre suïcidi, truca el 024!

Publicat el 18.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
^