Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mercat Municipal inaugura l'Espai Creatiu
El Mercat Municipal inaugura l´Espai Creatiu
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha inaugurat un nou espai al Mercat Municipal: l'Espai Creatiu. Amb aquest espai, l'Ajuntament vol donar un impuls en la dinamització del Mercat, perquè aquest sigui no només un espai de venda, sinó també un espai de convivència ciutadana, on veïns i veïnes, entitats i associacions ciutadanes puguin desenvolupar activitats creatives que sumin i aportin un valor especial a la comercialització dels productes de proximitat.

La creativitat sovint ve associada al món artístic i cultural, aquesta és la font principal on es produeixen les idees que generen valors i, que aporten riquesa a la comunitat. La creativitat és una oportunitat perquè el Mercat Municipal s'adapti de manera proactiva a un entorn cada vegada més dinàmic i competitiu. Amb la posada en marxa de l'Espai Creatiu, l'Ajuntament vol donar l'oportunitat perquè aflorin les idees innovadores que dinamitzin el Mercat i, que continuï com a referent a la comarca.

Punt de recollida de dorsals i d'inscripció a La Cursa de Badia

L'Espai Creatiu del Mercat s'inaugura coincidint amb la celebració de la cursa popular de Badia del Vallès aquest cap de setmana, i serà punt principal per a la recollida de dorsals i per fer les inscripcions per participar-hi.

Publicat el 18.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Mercats sostenibles Mercats sostenibles
×  
Ordenances fiscals 2024 a Badia Ordenances fiscals 2024 a Badia
^