Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Assessoria de mobilitat internacional per a joves
Servei d'assesoria de mobilitat internacional per a joves
El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Badia del Vallès ha obert l'assessoria de mobilitat internacional. Aquest servei acompanya, orienta i inscriu joves a projectes subvencionats per la Comissió Europea, per tal que puguin viure estades a l'estranger, aprendre idiomes, participar d'intercanvis, etc.

El 17 de maig es va realitzar la primera xerrada informativa i la setmana vinent, dimarts 24, de 16 a 20 hores, hi haurà un assessorament personalitzat al Casal de Joves per a les persones de 16 a 29 anys que estiguin interessades a participar en algun projecte de mobilitat. Aquest servei d'assessorament s'oferirà un cop al mes, els tercers dimarts de cada mes. La següent xerrada informativa serà el dimarts 7 de juny.

Per a més informació o reserva de cita pots trucar al 672 414 386. Totes les informacions relatives a aquesta assessoria les pots trobar al canal d'Instagram @joventutbadia.

Publicat el 20.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^