Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xerrada per evitar l'assetjament dirigida a famílies
Demà, dimecres 25 de maig, a les 15 hores, tindrà lloc al Casal dels Infants (carrer La Manxa, s/n) la xerrada L´assetjament: eines i estratègies per evitar-lo i actuar quan apareix.

Demà, dimecres 25 de maig, a les 15 hores, tindrà lloc al Casal dels Infants (carrer La Manxa, s/n) la xerrada L'assetjament: eines i estratègies per evitar-lo i actuar quan apareix. La xerrada està indicada per a famílies amb fills/es de 6 a 12 anys. L'accés és lliure. També la pots seguir virtualment a l'enllaç https://bit.ly/XerradaAssetjamentBadia.

A la xerrada s'explicarà com acompanyar i millorar la comunicació dins de l´àmbit familiar, amb l'objectiu de fomentar l'autonomia, l'autoconeixement i la seguretat dels infants.

Si necessites més informació o tens dubtes, pots contactar la Glòria o l'Anna al telèfon 937 181 662.

Demà coneix què pots fer per evitat l'assetjament.

Cartell de la xerrada

Publicat el 24.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^