Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els infants de l'Escola La Jota presenten els municipis de la comarca
Els infants de l'Escola La Jota presenten els municipis de la comarca
Durant aquest matí, els infants dels dos grups de segon de Primària de l'Escola La Jota han presentat els punts d'interès i indrets a destacar de les 23 localitats del Vallès Occidental, dins de l'activitat Com el Vallès no hi ha res. A la presentació, davant de les seves famílies, han assistit l'alcaldessa, Eva Menor, i el regidor d'Infància, Iván Sanz.

Els infants s'han distribuït l'estudi dels 23 municipis del Vallès per descobrir i analitzar individualment els punts d'interès de cada població, en un treball de recerca que, en molts casos, ha fet que visitin el municipi que havien d'estudiar. A la presentació s'ha indicat que els aspectes que destaquen del municipi no són els que es mostren habitualment, ja que és la visió d'infants de la seva edat, i pot aportar nous punts de vista a la valoració de les poblacions.

Aquesta acció vol millorar el coneixement, per part dels infants, de les poblacions de l'entorn i el seu arrelament a la comarca.

Publicat el 16.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^