Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sis expositors per donar més visibilitat als comerços locals
Un dels sis expositors amb informació dels comerços de Badia
L'Ajuntament ha instal·lat sis expositors que informen sobre la ubicació dels comerços locals per donar suport als petits comerciants del municipi, ajudar-los a impulsar els seus negocis, millorar la seva visibilitat i promocionar el comerç de proximitat.

El projecte de senyalització comercial s'emmarca dins les línies de suport que va impulsar l'any 2021 l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per pal·liar els efectes produïts al comerç per les restriccions derivades de la COVID19, i que va culminar amb la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Badia del Vallès, per impulsar el projecte Fem Comerç, Fem Barri! i poder així organitzar diferents actuacions pel comerç local al llarg de l'any 2022.

El projecte de senyalització comercial s'impulsa, a demanda dels comerciants de Badia, a través del Consell de Comerç, per fer més visibles aquells comerços que es troben més desfavorits per la seva ubicació al territori. El projecte consta de la instal·lació de sis expositors ubicats a diferents punts de la via pública, on per una banda es col·locarà el mapa del municipi amb la identificació de tots els comerços que es troben des del punt de visió d'aquest i, l'altra, servirà per informar a la ciutadania de diferents actuacions, començant per la campanya Fem Comerç. Fem Barri!. La informació sobre els comerços es canviarà un parell de vegades l'any per anar incorporant els canvis que es vagin produint als comerços del nostre municipi.

Amb aquest projecte l'Ajuntament vol impulsar diferents actuacions amb la voluntat de col·laborar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerços locals.

Publicat el 06.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^