X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà, tancat l'accés a l'aparcament del Mercat per Av. Via de La Plata per les obres d'instal·lació de la coberta del pavelló del Complex Esportiu
Demà, tancat l'accès a l'aparcament del Mercat per Av. Via de La Plata per les obres d'instal·lació de la coberta del pavelló del Complex Esportiu
Demà, divendres 8 de juliol, a partir de les 7 del matí, es tallarà l'accés de vehicles a l'aparcament del mercat per Av. de Via de La Plata per facilitar la descàrrega de la nova coberta del pavelló del Complex Esportiu. L'aparcament serà accessible venint des dels carrers Bètica i La Manxa i la circulació dins del recinte serà de doble sentit.

Des de primera hora del matí, una grua de grans dimensions se situarà entre el Mercat Municipal i el Complex Esportiu per descarregar l'antiga coberta del Complex Esportiu i elevar els elements que conformen la nova coberta. La previsió és que els treballs de descàrrega i càrrega de material durin tota la jornada.

Al plànol es pot veure el tram del carrer La Manxa que quedarà inhabilitat (l'entrada des de Via de La Plata i l'espai entre el Complex Esportiu i el Mercat) i la senyalització dels sentits de circulació durant el dia de demà.

Publicat el 07.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^