Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Badia i Agbar creen un nou fons de solidaritat per ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat
L´Ajuntament de Badia i Agbar creen un nou fons de solidaritat per ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat
L'Ajuntament de Badia del Vallès i Agbar, companyia gestora del cicle de l'aigua i serveis mediambientals, han creat un nou fons de solidaritat a Badia del Vallès, adreçat a finançar íntegrament el rebut de l'aigua a les persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat que no puguin fer-hi front.

Per aquest any, l'import que destinarà íntegrament Agbar és de 3.000 euros per pagar el rebut de l'aigua a persones en situació de vulnerabilitat al municipi de Badia del Vallès.

Aquest nou fons se suma a l'actual que ja ha beneficiat 739 famílies amb l'objectiu de garantir el subministrament d'aigua a tothom.

La signatura del conveni es va fer divendres passat entre l'alcaldessa, Eva Menor, i el gerent territorial d'Agbar, Josep Maria Montserrat, acompanyats pel tinent d'alcaldessa tercer, Josep Martínez; la regidora de Benestar Social, María José Granados; la cap de Serveis Socials, Dependència i Feminisme, Carol Sánchez, i el coordinador de Clients d'Agbar, Ramon Martínez.
 
El nou fons de solidaritat és un ajut que comporta l'exempció del pagament dels conceptes de la factura, no només d'aquells que siguin de titularitat d'Agbar, sinó també d'impostos i altres conceptes, i està adreçat a ajudar aquelles persones que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica, segons l'informe de risc d'exclusió residencial comunicat pels serveis socials.
 
Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, va agrair “el compromís d'Agbar amb les persones més vulnerables del municipi”.
 
El gerent territorial d'Agbar, Josep Maria Montserrat, va afirmar que “la nostra prioritat és garantir el subministrament d'aigua a tothom i, per això, disposem d'aquest fons de solidaritat perquè totes les famílies puguin accedir a aquest servei bàsic. En aquest sentit, tenim especial cura de les famílies i col·lectius en situació de vulnerabilitat, i treballem amb l'Ajuntament de Badia del Vallès per detectar amb rapidesa aquests casos i oferir solucions a aquestes famílies”.

Després de la signatura del conveni, les autoritats i representants de la companyia van visitar la nova oficina d'atenció a les persones usuàries, que està situada a la planta baixa de l'Ajuntament.
 
L'Ajuntament de Badia del Vallès i Agbar continuen amb la seva aposta per impulsar l'Agenda 2030 i contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per tal de jugar un paper essencial en l'acompliment no només de l'ODS 6 (Aigua neta i Sanejament) i l'ODS 17 (Aliances per assolir objectius), sinó també de l'ODS 1 de Fi de la pobresa.

Publicat el 11.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^