Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Abocament d'amiant a un contenidor d'Av. Tibidabo
Abocament d´amiant a un contenidor d´Av. Tibidabo
L'Ajuntament va tenir coneixement, ahir a la tarda, d'un abocament de materials de construcció, entre ells, amiant, a un contenidor de runa de les obres de millora de la instal·lació elèctrica del Poliesportiu.

Aquest abocament no té res a veure amb les obres que s'estan duent a terme en el Poliesportiu. És un abocament incontrolat per part de persones que han aprofitat que hi havia un contenidor per abandonar aquests materials.

De seguida que va rebre la informació, per part d'un veí de Badia, l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb les empreses responsables de les obres per organitzar la retirada de l'amiant seguint els protocols establerts per a la retirada d'aquests tipus de materials.

Des de l'Ajuntament, demanem la col·laboració ciutadana. Si alguna persona ha vist com han fet l'abocament, animem a que faciliti la informació a la Policia Local, per localitzar els culpables.

També volem denunciar aquestes conductes irresponsables que no només afecten la gestió mediambiental dels residus sinó que comporten un risc per a la salut de les persones.

Publicat el 14.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^