Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reparació dels desperfectes produïts pel fort temporal d'aquest matí
La brigada municipal, la Policia Local, Bombers i Protecció Civil estan treballant coordinadament per solucionar els desperfectes que ha produït aquest matí el temporal de pluja i vent
La brigada municipal, la Policia Local, Bombers i Protecció Civil estan treballant coordinadament per solucionar els desperfectes que ha produït aquest matí el temporal de pluja i vent que ha patit la població. En aquests moments s'estan identificant i quantificant els danys i actuant prioritàriament davant les incidències més importants.

El fort temporal de pluja i vent ha produït caiguda de branques, ha arrossegat contenidors i ha produït desperfectes a la coberta de la piscina del Complex Esportiu. Per aquest motiu, la piscina del Complex Esportiu continuarà temporalment tancada.

Tenint en compte les previsions de nous episodis de pluges intenses durant el dia d'avui, demanem a la població extremar les precaucions a l'exterior per minimitzar el risc d'incidències.

Publicat el 31.08.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^