Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segon episodi de temporal d'aigua, calamarsa i vent, amb afectacions a l'espai públic
Segon episodi de temporal d'aigua, calamarsa i vent, amb afectacions a l'espai públic
Aquesta tarda, a partir de les 18 hores, s'ha produït un nou episodi de fort temporal d'aigua, calamarsa i vent, que ha provocat diverses afectacions a l'espai públic, com la caiguda de branques i acumulacions d'aigua a diversos carrers. Efectius de la Policia Local, Bombers, Protecció Civil i també veïns estan col·laborant en les tasques per tornar la normalitat als carrers de Badia tan aviat com es pugui.
Entre les diverses incidències, una forta ratxa de vent ha provocat la caiguda de part de la tanca del Complex Esportiu, que el dispositiu d'urgència ha tornat a assegurar. També s'han contractat camions cisterna per a la recollida de les aigües negres que han vessat del sistema de clavegueram a causa de la gran quantitat d'aigua que ha caigut sobre Badia.
Publicat el 31.08.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^