Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres de remodelació de la tanca perimetral de l'edifici d'Av. Mediterrània, 21
Comencen les obres de remodelació de la tanca perimetral de l´edifici d´Av. Mediterrània, 21
Dimarts vinent, 13 de setembre, està previst l'inici de les obres de remodelació de la tanca de l'edifici situat a Av. Mediterrània, 21, si les condicions meteorològiques ho permeten. Amb la intervenció es farà un nou mur perimetral en obra vista sense les barres metàl·liques ni els pilars que hi ha ara.

L'objectiu d'aquesta remodelació és construir una barana massissa de maó calat, rematada amb una rajola, i amb forta inclinació, igual que el tram de barana existent a la tanca sud, a partir de la porta de vianants. També es farà un tram de tanca nova que va des de la cantonada de la façana nord-oest fins a la tanca oest. Amb aquesta intervenció, es vol millorar la seguretat dels veïns de la comunitat i mantenir l'espai interior del jardí en millors condicions.

La superfície total en què s'actuarà és de 47,36 metres quadrats. El temps previst d'actuació és de tres setmanes i l'import d'adjudicació és de 12.054,07 euros (IVA inclòs).

Publicat el 09.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^