Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns comencen les activitats al pavelló del Complex Esportiu
La nova coberta del pavelló del Complex Esportiu, durant la seva instal·lació.
El pavelló del Complex Esportiu ja té la nova coberta finalitzada i la instal·lació ja permet la realització d'activitats en el seu interior. Per això, dilluns vinent, 12 de setembre, començarà a donar servei a la població. Al matí, serà l'espai on es realitzarà l'activitat de gimnàstica per a la gent gran i, a la tarda, albergarà les activitats programades pel Club de Basquet Nou Badia.

Les obres de substitució de la coberta del pavelló van començar el 20 de maig, amb l'objectiu de solucionar definitivament el problema de les filtracions d'aigua en episodis de pluja. També s'han incorporat panels tèrmics laterals i s'ha dotat l'equipament amb una instal·lació fotovoltaica per cobrir el 70% del consum elèctric del Complex durant les hores de sol. La instal·lació fotovoltaica, de 136 panells, ja està totalment operativa i en funcionament.

Amb aquesta important actuació, el Complex Esportiu d'Av. de Via de la Plata, construït l'any 2005, millora la seva funcionalitat i redueix en gran mesura el seu consum energètic per ser un espai d'activitat esportiva de referència a Badia.

Publicat el 09.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^