Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna a obrir L'Intercanvi, el servei de Badia per a l'intercanvi de roba i accessoris per a infants i adults
Torna a obrir L´Intercanvi, el servei de Badia per a l´intercanvi de roba i accessoris per a infants i adults
Aquest mes de setembre s'ha tornat a posar en marxa L'Intercanvi, el servei de Badia per a l'intercanvi de roba i accessoris per a infants i adults, després del tancament provocat per la COVID-19. El servei està situat en dues ubicacions: El local de roba i accessoris per a nens i nenes, a Av. Via de la Plata, 11, obert els dilluns, de 17.30 a 20 hores, i l'espai de roba i accessoris per adults, a Av. Via de la Plata, número 5, obert cada dimecres, de 17.30 a 20 hores.

L'Intercanvi (servei d'intercanvi de roba i accessoris) va començar a funcionar el maig del 2012, després d'un procés d'un any de creació i recerca de recursos. Inicialment, el projecte es va elaborar i posar en marxa des del Pla de Desenvolupament Comunitari, el Servei de Benestar Social i l'Associació de Voluntaris Socials de Badia del Vallès. S'hi han anat sumant altres col·laboradors i una xarxa estable de persones que fan donacions regulars de roba.

El servei funciona a partir de l'intercanvi: les famílies poden portar roba o material que ja no fan servir i emportar-se coses que els faci falta. També tenen la possibilitat, si no poden portar res, d'ajudar en la gestió del servei i, pel que fa al material (tipus cotxet, bressol, seient de cotxe... ), es demana que el tornin quan ja no faci falta i si segueix en bon estat.

Cartell del servei

Publicat el 19.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^