Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà divendres, jornada de donació de sang al Casal de Gent Gran
Demà divendres, jornada de donació de sang al Casal de Gent Gran

Demà, 23 de setembre, Badia acollirà una jornada de donació de sang al Casal de Gent Gran (Av. de Burgos, cantonada al carrer Bètica), de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20.30 hores. Per participar-hi, reserva hora a donarsang.gencat.cat.

Badia se suma al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per a tractaments de càncer, accidents, operacions, parts amb complicacions, etc.

La donació de sang és una de les activitats imprescindibles per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Recorda que has de portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú.

Cartell de la donació de sang

Publicat el 22.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^