Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nous contenidors per donar roba
Contenidor per al reciclatge de roba
Badia disposa de sis ubicacions per fer donació de roba: 4, amb contenidors a la via pública, 1, a la Deixalleria, i 1, al Mercat Municipal. Aquest servei s'ofereix mitjançant el conveni que ha signat l'Ajuntament amb la Fundació Formació i Treball, d'inserció laboral i treball per la inclusió social.

Pots donar la roba en aquestes ubicacions:

  • Deixalleria Av. Costa Blava, s/n
  • carrer Bètica, 5 (davant de les escoles La Sardana i La Jota)
  • plaça Montjuïc - Av Costa Brava, 18 (davant del Mercadona)
  • carrer Saragossa, 1
  • av. Via de la Plata, s/n (davant de les escoles Las Seguidillas i la Muñeira)
  • A més dels contenidors, també hi ha un punt de recollida de roba a la minideixalleria del Mercat Municipal.

Pots consultar la roba que pots donar en aquest quadre:

Donació de roba

Reciclatge, inserció laboral i inclusió social

La recollida selectiva de residus tèxtils serà obligatòria per als municipis a partir del 2025. El conveni per oferir aquest servei, amb la Fundació Formació i Treball, en el marc del programa Roba Amiga, aposta per la inserció laboral i el treball per la inclusió social.

Segons el conveni, la Fundació també programarà accions de sensibilització i d'educació ambiental entorn l'economia circular i el reciclatge tèxtil en el marc de la Setmana Europea de Prevenció Residus, així com en altres dates proposades per l'Ajuntament. Es faran activitats al carrer entorn la sensibilització sobre la reducció de residus i l'agenda 2030 i tallers adreçats a infants i joves sobre l'economia circular i el paper de la ciutadania en la cura del medi ambient.

Publicat el 26.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^