Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Instal·lació del nou sistema de producció d'aigua calenta sanitària al poliesportiu d'av. del Tibidabo
Instal·lació del nou sistema de producció d'aigua calenta sanitària al poliesportiu d'av. del Tibidabo
Les dues calderes de gas per produir aigua calenta sanitària han arribat avui al poliesportiu d'av. del Tibidabo per a la seva instal·lació. Aquestes calderes formen part del nou sistema de producció d'aigua calenta sanitària, que duplicarà la capacitat d'escalfament d'aigua i que permetrà reduir les emissions de CO₂ en ser molt més eficient.

Les obres, que van començar el 12 de setembre i tenen un període màxim d'execució de dos mesos, contemplen la substitució de la caldera de gasoil que hi havia fins ara per les dues calderes de gas que duplicaran la capacitat, ja que es passarà de 1.500 a 3.000 litres de producció en els acumuladors.
A més de l'augment en la capacitat, la instal·lació serà molt més eficient i comptarà amb un sistema d'aerotèrmia, que recircula l'aire calent de la instal·lació per tornar-lo a utilitzar.

L'empresa que gestiona les xarxes de gas natural, Nedgia, ja ha realitzat l'escomesa del gas des de la xarxa de subministrament fins a l'equipament, per la qual cosa es preveu que es podrà posar en servei en el termini previst.

Durant la realització del canvi de sistema la instal·lació no disposa d'aigua calenta sanitària, per la qual cosa demanem disculpes a les persones usuàries. Un cop posa't en marxa, el Poliesportiu disposarà d'una nova instal·lació d'aigua calenta sanitària molt més potent i eficient. La inversió per millorar el sistema és de 120.758 euros.

Publicat el 28.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^