Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació als veïns de les obres d'urbanització del parc infantil del carrer Segòvia, 1
Presentació als veïns de les obres d´urbanització del parc infantil del carrer Segòvia, 1
Una delegació de l'Ajuntament de Badia, encapçalada per l'alcaldessa, Eva Menor, va presentar als veïns, dijous passat, el projecte d'urbanització del nou parc infantil del carrer Segòvia, cantonada amb l'av. Via de La Plata. Aquesta obra resoldrà els problemes de drenatge d'aigua a la zona i equiparà l'espai amb un nou parc infantil.

Segons el projecte que l'alcaldessa va presentar als veïns i veïnes, el nou parc infantil serà més funcional, amb paviment de cautxú per a la seguretat dels infants, s'acotarà l'espai de joc mitjançant una tanca de fusta i amb jardineres i es millorarà la recollida d'aigües pluvials. També es plantaran cinc nous arbres, situats de manera adient per oferir ombra durant l'estiu.

La millora del drenatge de la zona implica l'aixecament de tot el terra, amb la qual cosa cal retirar tots els elements existents, tant els jocs actuals, que ja estan obsolets, com els arbres que hi ha a l'espai. A continuació s'urbanitzarà tot l'entorn, amb noves voreres, s'instal·laran les jardineres i una tanca de fusta en el perímetre de l'espai, es col·locaran els jocs i es plantaran els nous arbres.

El termini de realització és de 8 setmanes i el pressupost d'execució se situa en els 107.992,50 euros.

Publicat el 04.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^