Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma al Dia Mundial de la Salut Mental
Badia se suma al Dia Mundial de la Salut Mental
Avui, 10 d'octubre, és el Dia Mundial de la Salut Mental. Des de l'Ajuntament de Badia ens sumem a aquesta commemoració, promoguda per la Federació Mundial de la Salut Mental, i que va néixer l'any 1992 per equiparar la salut mental amb la salut física. El seus objectius són sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l'estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l'atenció.

En el marc de la Salut mental, el Servei de Salut Pública ofereix als municipis de la província de Barcelona diferents recursos en l’àmbit de benestar emocional, i suport econòmic per activitats relacionades amb el tema, tallers educatius als instituts i materials per a mares i pares i per a la gent gran. Alhora, com a resposta a la COVID-19, la Diputació de Barcelona està reforçant aquesta línia, destinant més recursos, tant per personal tècnic municipal directament en forma de suport psicològic, així com per a la ciutadania a través de decàlegs amb consells per a gaudir d'una bona salut mental.

Enllaç a més informació, butlletí electrònic espaiS@lut, de la Diputació de Barcelona.

Publicat el 10.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^