Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La festa més gran per a la gent més gran
Reconeixement a les persones nascudes l'any 1926
El Casal de la Gent Gran es va omplir, dissabte, 15 d'octubre, a la Festa de la Gent Gran, una jornada plena d'activitats per retre homenatge a la gent gran de Badia. La jornada, amb actes matí i tarda, va reconèixer les persones més grans de la ciutat i va oferir activitats tan creatives com la desfilada de moda badienca, que va comptar amb una gran participació popular.

Els actes es van iniciar a les 10 hores, amb un esmorzar de xocolata amb melindros, que va distribuir 21 quilos de xocolata entre totes les persones assistents.

A les 10.45 hores, Adrià Miguel, president de la junta del Casal de la Gent Gran; Isabel Cruz, representant de la Comissió de la Gent Gran, i Antonio García, regidor de Gent Gran, van presentar la jornada.

A partir de les 11 hores, es va oferir una mostra de talents, amb lectura de poesia. El quadre de ball de l'Associació Cultural Can Sanfeliu va fer una ballada de sevillanes. Durant tot el matí, dos dibuixants d'Elseisyelcuatro van pintar caricatures a les persones assistents.

Pots veure un resum dels actes del matí en aquest vídeo.

×  
Festa de la Gent Gran 2022 - Mati? Festa de la Gent Gran 2022 - Mati?

A les 16.30 hores, l'Ajuntament va oferir un homenatge a les persones nascudes el 1926. L'alcaldessa, Eva Menor, va presentar les quatre persones homenatjades, Andrea Piedrabuena, Pilar Molinos, Domingo Sales i Patrocinio Casas, que després van rebre el reconeixement i l'amor de les seves famílies en un acte molt emotiu.

A continuació, la novetat d'enguany, la desfilada de moda badienca va ser un gran èxit, gràcies a la gran feina de l'organitzadora i dels i les models que hi van participar, i que van rebre l'aplaudiment del nombrós públic assistent.

A les 18 hores, l'entitat Dones per la Igualtat van oferir balls de Bollywood, que van aconseguir que part del públic seguís les coreografies al ritme de la música. Després d'un berenar per recuperar forces, els actes de la jornada van finalitzar amb el tradicional ball.

Trobaràs un resum dels actes de la tarda en aquest vídeo.

×  
Festa de la Gent Gran 2022 - Tarda Festa de la Gent Gran 2022 - Tarda
Publicat el 18.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^