Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
19 d'octubre, Dia Mundial contra el Càncer de Mama
Imatge del Dia Mundial contra el Càncer de Mama
Avui, 19 d'octubre, es commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, per conscienciar de la importància del diagnòstic precoç per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, el càncer més freqüent en dones.

La detecció precoç és fonamental, ja que incrementa en gran manera les probabilitats de curació. Per això, és molt recomanable que les dones d'entre 50 a 69 anys es facin una mamografia cada 2 anys.

El Codi Europeu contra el càncer recull un seguit de recomanacions per disminuir el risc de tenir un càncer de mama: mantenir un pes saludable i evitar l'obesitat -especialment després de la menopausa-, fer activitat física regularment, reduir el consum d'alcohol i practicar la lactància materna.

Us recordem que, demà dijous, de 9.30 a 13 hores, l'Associació contra el Càncer de Badia del Vallès muntarà una paradeta a la plaça de l'Ajuntament per informar i recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. A continuació, adjuntem el cartell.

Cartell del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Publicat el 19.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^