Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte, vine al Mercat a passar un Halloween de por!
Mercat de Badia del Vallès
El Mercat Municipal de Badia et proposa gaudir del Halloween aquest dissabte, 29 d'octubre, de les 11 a les 13 hores, amb música, animació, personatges terrorífics i, sobretot, molta diversió per a tota la família.

Les activitats de dinamització del mercat com la celebració del Halloween, organitzades per l'Associació de Paradistes amb la col·laboració de l'Ajuntament, potencien l'arrelament del mercat amb la ciutadania de Badia. El Mercat Municipal és un pol d'atracció per a les poblacions del voltant, per la qualitat de la seva oferta, el servei que ofereix i els bons preus dels seus productes.

Dissabte al matí, vine amb els teus al Mercat Municipal de Badia, passeja per les seves parades, plenes de productes de qualitat, i gaudeix de la diversió de Halloween!

Dilluns i dimarts, tancat
Recordem que el Mercat de Badia romandrà tancat dilluns i dimarts de la setmana vinent. Dilluns, per festa local a Badia, i dimarts, per la festivitat de Tots Sants.

Dimecres, el mercat tornarà a obrir amb els seus horaris habituals.

Cartell de l'activitat

Publicat el 25.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^