Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament obre el termini per a la sol·licitud de participació d'entitats en la Cavalcada de Reis 2023
Cavalcada de Reis a Badia
L'Ajuntament obre el termini, del 2 al 15 de novembre, perquè les entitats que ho vulguin sol·licitin la seva participació en la comitiva de la Cavalcada de Reis 2023.

Des d'avui fins al 15 de novembre s'obre el període per a sol·licitar la participació de les entitats per a formar part de la comitiva que acompanyarà els Reis Mags d'Orient a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Trobaràs aquest tràmit a l'apartat Tràmits destacats de la Seu Electrònica. Hi podran participar totes les entitats que són als registres d'entitats de l'Ajuntament de Badia del Vallès. El sorteig que decidirà quina entitat es fa càrrec de cada Rei es realitzarà dilluns 21 de novembre a les 16 hores a l'edifici del Molí.

Publicat el 02.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^