Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller sobre participació interna amb les entitats de Badia
Taller sobre participació interna amb les entitats de Badia

L'Ajuntament va organitzar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el taller La participació interna a les nostres entitats, el dissabte 5 de novembre, a l'edifici Antonio Machado.  Hi van participar 15 persones de 9 entitats (TDAH-TEA, Associació contra el Càncer, Penya Blaugrana, Coral Ginesta, Art Vintage, Club de Fotografia, el Casal de l'Esquerra, Club Natació Badia i Grupo Pro-Geriátrico)

El taller volia ajudar a millorar la participació dintre de les associacions i col·lectius, amb una sessió de 3 hores a càrrec de Fundesplai. En ella es van treballar els següents objectius:

  • Fomentar la participació interna a les entitats a través d'estratègies lligades a la comunicació interna i al lideratge.
  • Facilitar els processos de relleu a les Juntes Directives.
  • Adquirir eines per diagnosticar les mancances i vies de millora en termes de participació interna a les entitats.
  • Potenciar la participació de la base social a partir de l'anàlisi de necessitats i l'enfortiment de la comunicació externa.

L'Ajuntament també ha programat la 2a edició de la jornada associativa Creixem Juntes, que tindrà lloc el 26 de novembre, en horari de matí. Creixem Juntes és un espai de reflexió i propostes del teixit associatiu de Badia.

Publicat el 09.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^