Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens entre 16 i 29 anys? Participa en l'enquesta per millorar allò que t'oferim!
Tens entre 16 i 29 anys? Participa en l´enquesta per millorar allò que t´oferim!

Si tens entre 16 i 29 anys, et convidem a participar en l'enquesta per saber les teves necessitats i millorar el que t'oferim des de l'Ajuntament. L'enquesta és anònima, només et portarà cinc minuts i pots accedir clicant aquí: https://bit.ly/EnquestaJoventutBadia. Pots respondre l'enquesta fins al 5 de desembre.

Aquesta enquesta forma part de la diagnosi del Pla Local de Joventut que el servei de Joventut de l'Ajuntament de Badia del Vallès està duent a terme, amb l'objectiu de determinar els interessos i les necessitats del jovent de Badia d'entre 16 i 29 anys, per tal de poder oferir-te serveis més ajustats.

Actualment, s'han realitzat sessions amb entitats, persones tècniques treballadores i grups no formals de joves.

Per tal de poder participar en aquesta detecció de necessitats, t'animem a respondre a l'enquesta.

També, si vols participar en la fase de diagnosi de manera presencial, pots contactar el servei de Joventut al telèfon 672 414 386.

Digues la teva, explica'ns les teves necessitats i com podem millorar allò que t'oferim des de l'Ajuntament! Només et portarà cinc minuts!

Cartell de l'enquesta

Publicat el 10.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^