Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es posa en marxa el servei de WIFI a Badia del Vallès
wifiDes del mes d'abril es posa en marxa, en una primera fase de proves,  el servei de WIFI a Badia del Vallès, un servei que va ser un dels compromisos adquirits per part de l'equip de govern durant aquesta legislatura. La finalitat es la d'apropar l'accés a les noves tecnologies de la Informació a la ciutadania.

L'ajuntament ha habilitat diverses zones WIFI arreu del municipi que permetran la connexió a  determinades pàgines d'Internet com són: l'Administració, les xarxes socials, el correu electrònic, guies de Serveis, la Banca online, entre d'altres. Només caldrà disposar d'un aparell, ja sigui ordinador, mòbil, tableta, que disposi de WIFI operatiu.

En aquest sentit quedarà limitat l'accés per accedir a contingut no apte com: Contingut o materials obscens, llenguatge difamatori o abusiu, l'accés il·legal o no autoritzat a altres sistemes o xarxes, la distribució de virus, cucs, troians a través d'Internet, o qualsevol altre activitat destructiva. Tampoc es permetrà realitzar un ús fraudulent de l'adreça IP proporcionada en cada accés o qualsevol altre forma que sigui contrària,menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes en la Constitució, en els tractats internacionals i en la resta de la legislació vigent en el món.

Per tal de poder gaudir d'aquest servei s'hauran de llegir i acceptar les condicions d´ús del servei i dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, amb el DNI per tal d'obtenir les claus d'accés.

wifi portada

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: wifi_portada.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.41 MB

wifi interior

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: Wifi_interior.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.07 MB

Publicat el 28.03.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^