Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació de la campanya Joguines Solidàries 2023
Presentació de la campanya Joguines Solidàries 2023
Avui ha tingut lloc a l'edifici El Molí l'acte d'inici de la campanya de Joguines Solidàries de Badia del Vallès, en el qual han participat el director de l'Oficina Local de Creu Roja a Sabadell, David Jové; l'alcaldessa, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa tercer, de l'Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Josep Martínez; el tinent d'alcaldessa cinquè, de l'Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Iván Sanz, i la regidora de Serveis Socials, Dependència, i Feminisme, María José Granados.

Un any més, l'Ajuntament i la Creu Roja col·laboren per fer possible aquest projecte de distribució de joguines adreçat a prop de 500 infants del municipi, fins als 11 anys, en situació de vulnerabilitat social.

L'objectiu del projecte és que tots els infants puguin rebre una joguina en l´època de Nadal. La campanya es basa en la joguina com a eina de transmissió de valors, i és per això que des de Creu Roja es promouen els jocs i joguines amb valors educatius, cooperatives, no bèl·liques i no sexistes.

Per al lliurament de joguines, la Creu Roja ha organitzat una botiga on els seus voluntaris han pogut acompanyar i orientar els pares i mares en l'elecció de la joguina segons la franja d'edat dels infants.

Publicat el 19.12.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
^