Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament dels premis del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis!
Lliurament dels premis A Badia no badis!

Asunción Lucas i Lucio Salguero han guanyat els premis del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis!, que s'han lliurat aquest migdia a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Aquesta segona edició del concurs ha tingut un total de 23 establiments col·laboradors i s'han recollit 53 butlletes amb les respostes encertades.

Asunción Lucas ha guanyat la panera confeccionada amb els productes cedits per les botigues col·laboradores, que també inclou un val per a una caricatura de l'artista badienc Carlos Gambarte, i Lucio Salguero, l'abonament trimestral per a dues persones per a activitats dirigides al Complex Esportiu de Badia del Vallès.

A l'acte hi han participat l'alcaldessa, Eva Menor, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Encarnación Rodrigo, i la responsable del Servei Local de Català a Badia, Teresa Díaz.

Els comerços que han col·laborat en aquesta edició del concurs són Badia Veterinària, L'Armari de la Sílvia, Joieria Lucle, Ferreteria Olver, La Floristeria de Badia, +Que pa, Optilu Òptica, Can Badia Bar Restaurant, Farmàcia Plana Ramoneda, Farmàcia Sisquella Roig, Farmàcia Escura, Màrmara Estètica, Quel Natur, Fisioteràpies Estela Muñoz, La Merceria María Luisa, Perruqueria Arrels (Via de la Plata), Perruqueria Arrels (c. de Saragossa), Vinàlium Badia, MOA Personaliza, Gestoria Marcal, Elseisyelcuatro, Illúsions i Anglae.

El concurs A Badia, no badis! s'emmarca en les actuacions de promoció de coneixement i ús del català en el sector comercial, i de coneixement de l'entorn, que organitza el Servei Local de Català a Badia del Vallès.

Publicat el 21.12.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^