Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vols que el teu establiment formi part de la Xarxa de Punts Lila de Badia?
Vols que el teu establiment formi part de la Xarxa de Punts Lila de Badia?
Si el teu establiment forma part de la Xarxa de Punts Lila de Badia, passarà a ser un establiment adherit a la Xarxa de Punts Lila, obtindrà el distintiu i actuarà com a punt d'informació i sensibilització envers les violències masclistes.

Des del Servei de Feminisme de l'Ajuntament de Badia del Vallès volem crear i impulsar la Xarxa de Punts Lila, un projecte dirigit a establiments, comerços i equipaments municipals, orientada a informar, formar, sensibilitzar, prevenir i derivar les violències masclistes així com per lluitar contra les actituds i comportaments sexistes que es produeixin en el nostre entorn.

Si vols rebre aquesta formació bàsica sobre violències masclistes i formar part d'aquesta xarxa d'equipaments locals (tant públics com privats), posa't en contacte amb el Servei de Feminisme, enviant un missatge a igualtat@badiadelvalles.net o per WhatsApp al 635 531 036, indicant nom, cognoms i establiment. Les places són limitades.

Publicat el 22.12.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^