Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cavalcada de Reis, a partir de les 18 hores
Cartell de la cavalcada de Reis
Badia del Vallès celebra demà la tradicional Cavalcada de Reis del 5 de gener, que s'iniciarà a partir de les 18 hores, al centre Antonio Machado. Un cop recorreguda la ciutat, a les 20 hores es farà la rebuda a la plaça Major per part de l'alcaldessa, Eva Menor, i s'oferirà un breu espectacle piromusical. La plaça tindrà habilitat un accés a la part posterior per persones amb diversitat funcional i famílies amb necessitats específiques, per fer que l'acte sigui inclusiu.

La Cavalcada iniciarà el seu recorregut a les 18 hores, al centre Antonio Machado, i continuarà per av. de la Costa Blava, av. de la Costa Brava, av. de la Mediterrània, Via de la Plata, carrer de l'Algarve, carrer de Porto, Via de la Plata, av. del Cantàbric, carrer de Saragossa, av. de Burgos i plaça Major.

A les 20 hores tindrà lloc la rebuda dels Reis Mags a la plaça Major, amb un petit espectacle pirotècnic. Finalment, a partir de les 20.15, els infants podran lliurar les cartes als Reis Mags. A la plaça s'habilitarà un accés per la rampa (part posterior de la plaça) per a persones amb diversitat funcional i famílies amb necessitats específiques, per fer l'acte inclusiu per a la ciutadania.

Publicat el 04.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^