Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pictogrames als passos de vianants per millorar l'accessibilitat visual i cognitiva
Pictogrames als passos de vianants per millorar l´accessibilitat visual i cognitiva
L'Ajuntament ha senyalitzat passos de vianants mitjançant una seqüència de quatre pictogrames (atura't, mira, cotxe aturat, creua) amb l'objectiu de millorar la seguretat viària inclusiva, enfocada als infants i, especialment a les persones amb Trastorn d'Espectre Autista (TEA) i fer un pas més per a l'accessibilitat visual i cognitiva.

Els passos de vianants senyalitzats són els que estan a prop d'equipaments que donen servei a la població: centres educatius, CAP, Biblioteca, Ajuntament, Casal dels Infants, Mercat Municipal i el local de l'entitat TDAH-TEA.

La selecció dels passos de vianants s'ha fet de manera consensuada amb l'Associació TDAH-TEA Badia del Vallès perquè Badia del Vallès esdevingui un municipi que garanteixi l'autonomia de les persones amb TDAH-TEA.

La seqüència de pictogrames ha estat dissenyada i cedida pel professor de la Universitat de Sevilla, Carlos Hervás-Gómez i és el resultat del seu estudi per fer les ciutats entorns segurs i accessibles per a la ciutadania, especialment per a les persones amb TEA.

Publicat el 23.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^