Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vols arranjar el jardí de la teva comunitat? L'Ajuntament et dona plantes i terra per fer-ho! Inscriu-te a la campanya Cuidem els jardins!
Imatge de la campanya

Ja està oberta, fins al 12 de febrer (inclòs), l'edició 2023 de Cuidem els jardins, la campanya d'ajut per a l'arranjament dels espais verds que envolten els blocs d'habitatges de la nostra ciutat. Mitjançant aquesta campanya, l'Ajuntament facilita a les comunitats veïnals plantes i terra per arranjar els seus jardins comunitaris de manera gratuïta.

Totes aquelles comunitats veïnals interessades a sol·licitar material de jardineria (terra i plantes) per al condicionament dels seus jardins, cal que presenteu una sol·licitud, fins al 12 de febrer (inclòs), a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Trobaràs la sol·licitud a l'apartat Tràmits destacats.

A la sol·licitud pots demanar exemplars de les plantes la imatge de les quals adjuntem a la notícia, i terra per plantar-les.

Plantes que es poden demanar

Un cop feta la sol·licitud, els serveis tècnics de l'Ajuntament revisaran l'estat de cadascú dels jardins per verificar si la petició realitzada s'ajusta a les necessitats de l'espai. Es lliuraran els materials fins a exhaurir existències.

Fes més maca Badia! L'Ajuntament et proveeix de plantes i terra per fer-ho!

Cartell de la campanya

Publicat el 31.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^