Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les inscripcions per participar en el concurs de disfresses de Carnaval
Imatge del Carnaval 2023 a Badia
A partir d'avui dilluns 6 de febrer i fins al mateix dia de la rua, el dissabte 18 de febrer, s'obre el període d'inscripcions per a la participació en el concurs de disfresses, a la 1a planta de l'edifici El Molí (av. Costa Blava, s/n). Et pots apuntar al carnaval popular de dissabte 18 de febrer com a comparsa (mínim 5 persones), de manera individual, o com a comparsa jove (mínim 5 persones i almenys una persona major d'edat), i al carnaval infantil i familiar de diumenge 19 de febrer.

Propostes de Carnaval per a tothom

De divendres 17 a diumenge 19 de febrer, Badia viurà el Carnaval amb una sèrie d'actes que expliquem a continuació:

Divendres, 17 de febrer, Rua Escolar. A partir de les 10 hores, les escoles La Jota, La Sardana i Les Seguidilles faran la seva rua al llarg de l'Av. de Burgos. A partir de les 16 hores, al Casal de joves, hi haurà l'Escape Room "La Casa de Papel". Les inscripcions es faran a través d'un QR que es publicarà en dies vinents.

Dissabte, 18 de febrer, Rua Popular. Sortirà a les 18 hores de la Plaça Major i farà un recorregut pels carrers del municipi fins a arribar al Complex Esportiu on podràs ballar fins a les 23.30 hores; en primer lloc, amb el grup Doble Cara i, a partir de les 22.30 hores i fins a les 23.30 hores, amb una sessió de DJ.

Diumenge, 19 de febrer, Carnaval Infantil i familiar i Carnaval de la Gent Gran. El Carnaval Infantil i Familiar començarà a partir de les 11 hores al Complex Esportiu, amb el grup Orelles de Xocolata. A partir de les 17 hores, Carnaval de la Gent Gran, amb concurs i ball de disfresses, al Casal de la Gent Gran.

Carnaval per a totes les persones i totes les edats, a Badia del Vallès. Viu-lo i comparteix la disbauxa!

Publicat el 06.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^