Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
II Passejada Badia del Vallès, el 15 de febrer, entre Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès
Imatge de la passejada de l'any passat
La II Passejada Badia del Vallès de marxa nòrdica per a la gent gran es farà dimecres de la setmana vinent, 15 de febrer, entre Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès, amb un traçat de 7,78 km. Aquesta passejada forma part del cicle de passejades per a la gent gran de la Diputació de Barcelona.

L'autocar sortirà del CAP Badia a les 8 del matí, per portar les persones participants al punt de trobada, que és el restaurant Torrent de Can Coll, a la carretera BV-1415, km 2, a Cerdanyola del Vallès, on els participants podran menjar el seu esmorzar, a partir de les 9 del matí.

A les 9.45 hores, sortirà l'autocar cap al punt d'inici de la passejada, al punt quilomètric 6,5 de la carretera BV-1415, on, a les 10 hores, començarà la passejada.

Es calcula que acabarà passades les 13 hores. A les 14 hores, les persones participants arribaran al Complex Esportiu Badia del Vallès, podran menjar el seu àpat. A l'acte de comiat es realitzarà un ball final on totes les persones assistents podran participar

Si et vols inscriure, ho pots fer a la recepció del Complex Esportiu. Aquestes passejades estan organitzades per les àrees d'esports de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament, amb la col·laboració del grup Fitness Project, per promoure la realització d'activitats saludables per a les persones grans.

Pots consultar amb més detall la informació de la jornada en el document adjunt.

Informació sobre la II Passejada Badia del Vallès

Informació sobre la II Passejada Badia del Vallès

Fitxer: II_Passejada_Badia_del_Valle__768_s.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.14 MB

Publicat el 07.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^