Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest dissabte, segona jornada de recollida de premis de la campanya Patacada de gener amb art
Primera jornada de recollida de premis de la campanya Patacada de gener amb art

El passat dissabte 11 de febrer va tenir lloc la primera jornada de recollida de premis de la campanya Patacada de gener amb art, que l'Ajuntament de Badia del Vallès ha organitzat amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis “ PLA A prop AMB”. Aquesta campanya vol apropar la l'oferta comercial de Badia del Vallès a la ciutadania, donant suport al petit comerç i de proximitat amb premis artesans i divertits, elaborats per artistes i artesans.

El dissabte vinent, 18 de febrer, serà la segona i darrera jornada pels premis en horari de 12 a 14 hores als comerços de la Merceria Maria Luisa, d'av. de Burgos: a l'Anglae, d'av de  Burgos, i a Kéramos Artesania, del carrer La Manxa, i, en horari de 18 a 20 hores, als comerços Domus, de la Plaça Major, a l'Estanco de la Glorieta i a ElSeisyelcuatro, del carrer Mallorca.

T'animem a participar segellant les cartilles que trobaràs als diferents comerços de Badia del Vallès i lliurant-les als establiments de recollida. D'aquesta manera a més de col·laborar amb els comerços del municipi i de conèixer algunes botigues que potser són desconegudes, podràs gaudir dels dissenys dels artistes que sempre hi posen el màxim per fer la millor creació possible.

Dinamitzar el comerç de proximitat és dinamitzar el motor econòmic del municipi, en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes, que en formem part. El petit comerç és l’ànima del nostre municipi, que ens dona servei i ens acompanya quan passegem pels carrers i avingudes del poble. Participa-hi!

Cartell de la campanya

Publicat el 15.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^