Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició i concurs sobre el Voluntariat per la llengua, dins la XIV Festa de la Llengua Materna de Badia
Exposició i concurs sobre el Voluntariat per la llengua, dins la XIV Festa de la Llengua Materna de Badia

Dins de les activitats que s'organitzen per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna a Badia, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, ja es pot visitar l'exposició Quan parles fas màgia.

Aquesta exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que, a partir de la metàfora de la màgia, vol aconseguir que més gent s'animi a formar part d'aquest programa de pràctica oral del català. La proposta del VxL es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

L'exposició, a més, du vinculat un concurs. S'hi pot participar a través del codi QR dels cartells de l'exposició o amb les butlletes en paper que es poden trobar a la biblioteca. Es tracta d'un qüestionari de 7 preguntes que es poden respondre a partir dels panells de l'exposició fins al dia 1 de març. Les butlletes en paper es poden deixar a l'urna que hi ha a la biblioteca. També es pot respondre les preguntes en línia clicant aquí. S'hi pot participar a partir de 16 anys.

Butlleta de participació

Butlleta de participació

Fitxer: Butlleta_en_paper_Badia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 361.35 kB

Per entrar en el sorteig, cal encertar les 7 preguntes. Entre les persones encertants se sortejarà un lot de llibres.

El lliurament de premis tindrà lloc el 2 de març, a les 17.30 h, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Cartell de l'activitat

Publicat el 21.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^